top of page

iWall - un nou concept de divertisment interactiv


In lumea plina de technologie de astazi, cautarea de noi modalitati de divertisment a devenit o prioritate pentru multi. iWall, este o atractie interactiva dezoltata de CSE Entertainment, ce orfera o experienta de joc captivanta si antrenanta pentru toti.


iWall este un sistem de jocuri de perete care utilizeaza tehnologia de recunoastere a miscarilor pentru a permite jucatorilor sa interactueze cu jocurile folosind propriile corpuri. Acest lucru creeaza o experienta de joc imersiva si captivanta care este potrivita pentru persoanele de toate vârstele si abilitatile.


Unul dintre aspectele cheie ale iWall este ca este foarte usor de utilizat. Nu este nevoie de nicio experienta de joc anterioara pentru a se bucura de atractie. Toate jocurile sunt intuitive si usor de invatat, astfel incat jucatorii de toate varstele sa se poata bucura de distractie.


iWall este, de asemenea, foarte compact si usor de instalat. Acest lucru il face ideal pentru a fi utilizat în diverse locatii, inclusiv arcade, centre de divertisment, hoteluri si chiar în propria casa.

iWall poate fi personalizat cu optiuni de monetizare pentru operatorii de arcade. Aceste opțiuni includ plata pe minut, plata per joc si chiar optiuni de închiriere pe termen lung.


iWall este o atractie interactiva revolutionara care ofera o experienta de joc captivanta si antrenanta pentru toti. Cu designul sau compact si usor de utilizat, iWall este ideal pentru a fi utilizat în diverse locatii.

Exista o varietate de optiuni de monetizare pentru operatorii de arcade, astfel încât sa poata profita la maximum de aceasta atractie populara.


Contacteaza-ne pentru a afla mai multe!2 women having fun cu un nou concept de divertisment interactiv
iWall fun

8 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page