top of page

Produse noi Softcare (03.21)


Detergentul pentru baie este special conceput pentru a curata gresia, faianta, blaturi si alte suprafete ceramice; plastic si alte suprafete din baie.

Solutia poate fi folosita si pe suprafetele de lemn sau in sauna. Noua technologie dizolva grasimea si murdaria fara a folosi solventi.


Detergentul pentru curatarea cristalului si a sticlei aceasta solutie a fost dezvoltata special pentru a curata candelabre, lustre din cristal si sticla, oglinzi si sticla. De asemenea lasa suprafetele lucioase dupa aplicare.


Solutie pentru protectia pielii este o solutie pe baza de apa care protejeaza mobila. Aceasta este foarte eficienta si usor de utilizat, previne murdarirea si patrunderea umezelii in piele. Solutia protejeaza impotriva fixarii petelor, chiar si a celor dificile cum sunt cele de grasime si ulei. Poate fi utilizat pentru orice tip de piele naturala si inlocuitor. Recomandata in special pentru pielea intoarsa, fiind printre singurele moduri de a o pastra curata.


Detergentul pentru cuptor face parte din noua generatie de detergenti care indeparteaza grasimile arse din cuptor. Acesta este pe baza de apa si nu ataca suprafetele.


Ceara pantofi incolora este ideala pentru pantofii ce au nevoie de protectie. Compozitia acesteia contine ceara de albine si uleiuri de calitate superioara. Ceara poate fi folosita si pentru pantofi, posete, genti, haine din piele si nubuc uleiat.


Toate noile noastre produse sunt biodegradabile si prietenose cu mediul inconjurator.


17 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page