top of page

Produse recomandate Martie 2021

  1. Burete Universal pentru curatare. Buretele universal te ajuta la curatarea diferitelor piese de mobila. Il poti folosi in bucatarie, baie, si sufragerie. Buretele Softcare poate fi folosit cu toate produsele Softcare in siguranta.

  2. Solutia pentru protectia tapiteriilor este recomandata pentru protectia tuturor tipurilor de material textil, dar in special pentru culorile deschise, pe care murdaria este vizibila. Acesta fara a modifica aspectul, permeabilitatea sau inflamabilitatea produselor.

  3. Solutie pe baza de apa pentru protectia incaltamintei este solutia ideala pentru a iti proteja incaltamintea preferata de noroi sau murdaria de zi cu zi. Aceasta solutie este usor de folosit si se poate utiliza pe toate tipurile de piele, materiale hi-tech naturale sau sintetice, pielea sintetica sau ecologica,piele patentata, inlocuitor de piele, piele intoarsa, dar si materiale textile.

  4. Sampon animale companie Protejeaza-ti animalul de companie cu samponul softcare, acesta indeparteaza murdaria de la tavaleala si este prietenos cu blana sau parul patrupedului.

  5. Solutie curatare terasa si balcon Solutia Softcare pentru terasa si balcon este noua tehnologie care poate fi folosita pe langa terase, balcoane, foisoare, sau in gradina, pe gard, acoperis sau constructii din piatra.




Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page