top of page

Produse recomandate Ianuarie 2021

  1. Solutie de curatat pentru seminee, sticla si funingine ideala pentru serile reci de Ianuarie. Curata usile de sticla ale semineelor, cat si alte suprafete murdare de funingine. Solutia este eficienta si prietenoasa cu mediul inconjurator. Solutia este eficienta in a scoate si petele rezistente sau invechite de funingine.

  2. Solutia de curatare sauna Solutie de curatare sauna este solutia Softcare special conceputa pentru curatarea murdaririi si curatarii tuturor suprafete din interiorul saunelor. Indeparteaza murdaria precum grasimile, machiajul si transpiratia.

  3. Solutia pentru curatarea petelor de vin perfect potrivita pentru petele de vin alb, dar si rosu. Efectele solutiei se pot vedea dupa doar cateva minute.

  4. Solutia pentru protectia incaltamintei este potrivita pentru toate tipurile de incaltaminte. Solutia devine activa la 2 - 3 ore dupa pulverizarea pe incaltamintea uscata si curata.

  5. Solutie curatare lipici/adeziv este solutia noua si eficienta pentru indepartarea reziduurilor de lipici sau adeziv. Dizolva grasimile si alta murdarie fara a utiliza solventi. Solutia este pe baza de apa si nu ataca suprafetele!




21 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page