top of page

ABC-ul pentru protectia canapelelor

Pe langa curatarea de baza a casei, mobilierul dvs. ar trebui sa primeasca o intretinere regulara. Acest lucru se aplica in special punctului focal al casei moderne, canapeaua. Inainte canapelele erau pentru sezut si vizionarea televizorului, dar acum sunt folosite pentru ati petrece cel mai mult timp: pentru a manca, a te juca, relaxa sau chiar a dormi. Exista mai multe motive pentru care ar trebui sa va protejati canapeaua. Protectia impiedica murdaria si umiditatea sa se absoarba in fibre, prelungind astfel ciclul de viata al canapelei si facilitand pastrarea ei curata. Petele pot fi indepartate cu usurinta de pe o suprafata protejata cu o stergere simpla. Aspirarea canapelei face parte din curatarea de baza a casei. 


Suprafata pe care doriti sa o protejati trebuie sa fie curata


O canapea trebuie protejata deja atunci cand este noua, inainte de utilizare. Daca este o canapea veche, trebuie spalata prima data cu Solutia de curatare a tapiteriilor, deoarece suprafata pe care doriti sa o protejati trebuie sa fie curata. Pentru a evita surprizele neplacuta, transferul de culoare trebuie sa fie testata pe un loc mic si ascuns inainte de spalare. Dupa test, solutia este pulverizata pe suprafata murdara si lasata sa actioneze cateva minute, dupa care este stearsa cu o carpa umeda. In cele din urma, indepartati linia de impartire intre zonele umede si cele uscate, stergand-o cu o carpa umeda pentru a evita formarea unei “pete de apa”. Petele trebie intotdeauna indepartata cat mai repede posibil. 


Protectia este rapida si usoara


Inainte de a aplica protectorul, trebuie sa aveti in minte cateva lucruri:


  • Suprafata care primestie protectia trebuie sa fie uscata.

  • Ar trebui sa testati culoarea rapiditatii pe o zona ascunsa.

  • Cand utilizati protectorul pe baza de alcool, lucrati intr-un spatiu bine ventilat.

  • Protejati podelele in timpul aplicatiei.

  • Daca accidental pulverizati prea mult produs pe o suprafata intunecata, acesta poare lasa urme de picurare. Cu toate acestea, acestea pot fi sterse usor cu o bucata de tesatura umezita cu protector. 


Protectorul pentru mobila este usor de utilizat. Produsul este pulverizat pe o suprafata uscata, astfel incat suprafata sa devina uniform umeda. Canapeaua este apoi lasata sa se usuce cel putin doua ore la temperatura camerei, timp in care mirosul de alcool din protector va disparea si el. In plus, Softcare a introdus un nou protector pe baza de apa, inodor. Protectorul pe baza de apa necesita o asteptare mai lunga pentru functionare - aproximativ 24 de ore. In uz normal, protectia va dura 3-5 ani. 

15 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page