top of page

Produse recomandate Februarie 2021

  1. Solutie Antistatica textile Softcare Solutia perfecta impotriva formarii campului electrostatic in cazul tesaturilor. Ai o bluza, un pulover sau un pantalon favorit, dar de fiecare data cand il imbraci se electrizeaza? Foloseste Solutia Antistatica Softcare!

  2. Solutia pentru protectia tapiteriilor este recomandata pentru protectia tuturor tipurilor de material textil, dar in special pentru culorile deschise, pe care murdaria este vizibila. Acum pentru ca ne petrecem tot mai mult timp pe canapea, ai nevoie de un produs care iti protejeaza canapeaua. Acesta fara a modifica aspectul, permeabilitatea sau inflamabilitatea produselor. Potrivit pentru toate tesaturile, de la materiale de tapiterie groase pana la matasuri delicate.

  3. Solutia pentru curatarea petelor de vin perfect potrivita pentru petele de vin alb, dar si rosu. Ori ca deschizi o sticla de vin acasa, sau ti-ai adus aminte de o bluza pe care nu o mai porti, Incearca spray-ul impotriva petelor de vin. Efectele solutiei se pot vedea dupa doar cateva minute.

  4. Sampon animale companie Vremea nu este cea mai buna in aceasta perioada, asa ca protejeaza-ti prietenul cu Samponul pentru animale de companie. Acesta are o formula delicata, fara sulfati, cu o putere mare de curatare.

  5. Solutie curatare lipici/adeziv este solutia noua si eficienta pentru indepartarea reziduurilor de lipici sau adeziv. Dizolva grasimile si alta murdarie fara a utiliza solventi. Solutia este pe baza de apa si nu ataca suprafetele!




17 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page